UNAFORT - офіційний представник MARTOR в Україні

SECUMAX EASYSAFE

MARTOR
121001
640,00
грн.
Номер замовлення 121001
Одиниця пакування 1 в окремій коробці
(10 ножів у картонній пакувальній коробці)
Розмір (Д x Ш x В) 207 x 10 x 66 мм
Вага продукту 66,3 g
Глибина різу 6,6 мм
Основний матеріал Склопластик
Сертифікат GS S 60125853


SECUMAX EASYSAFE має безліч переваг. Характерний ніс цього ріжучого інструменту легко встромляється в мішки або запаяні в плівку піддони, спрощуючи розпакування товару. Вбудована притискна скоба полегшує різання тонких плівок і паперового полотна, навіть якщо потрібно розрізати тільки окремі шари. Шкіра, ремені, обв'язка пластиковою стрічкою також не становитимуть проблеми для прихованого леза.

ЗАХИСТ ЛЮДИНИ ТА ТОВАРУ
Приховане розташування леза надійно захищає вас і ваш товар. А ваше підприємство? Його вигода полягає в тому, що все безперебійно працює.

ЕРГОНОМІЧНА РУКОЯТКА
Ваш ріжучий інструмент весь час у роботі? Тоді тим більше важливо, щоб він не викликав у вас втоми і його було зручно тримати. Про це подбає ергономічна рукоятка.

ЛЕЗО, ЩО ЗАМИКАЄТЬСЯ
Для блокувального гвинта є спеціальний ключ такої ж форми для відкривання і замикання. Лезо може змінювати тільки той, у кого є цей ключ. Без цього не обійтися на будь-якому виробництві, де потрібна обережність.

ДЛЯ КЛЕЙКОЇ СТРІЧКИ
Навіщо зверху на корпусі вбудована металева пластинка? Спробуйте. Просто встановіть на клейку стрічку картонної коробки, встроміть і одним рухом все розріжте. Ось так просто.

ЛЕЗО 4-РАЗОВОГО КОРИСТУВАННЯ
Таке лезо прослужить довше завдяки двом загостреним кромкам і чотирьом гострим краям. Повертаючи і перевертаючи його, термін служби збільшується вчетверо, і щоразу лезо буде різати як нове.
Смотрите также
Click to order