UNAFORT - офіційний представник MARTOR в Україні

SECUMAX 145

MARTOR
145001
124,00
грн.
Номер замовлення 145001
Одиниця упаковки 10 у коробці (без упаковки)
Розмір (Д x Ш x В) 118 x 4 x 35.4 мм
Вага продукту 12 g
Глибина різу 3,8 мм
Основний матеріал Склопластик
Сертифікат GS 602578-6075-55094-2016/2 C


SECUMAX 145 - це невеликий акуратний безпечний ніж для повсякденної роботи. Рукоятка зі склопластику та лезо завтовшки 0,5 мм надають йому міцності. Водночас неймовірно легкий - всього 12 г. Одноразовий ніж граючи впорається з одношаровим картоном, плівкою або клейкою стрічкою. При цьому обидві ріжучі кромки надійно огороджені, тому ваші пальці в абсолютній безпеці.

ВИТОНЧЕНА ФОРМА. ПОТУЖНИЙ ЕФЕКТ
SECUMAX 145 - це невеликий акуратний безпечний ніж для повсякденної роботи. Рукоятка зі склопластику та лезо завтовшки 0,5 мм надають йому міцності. Водночас неймовірно легкий - лише 12 г. Одноразовий ніж граючи впорається з одношаровим картоном, плівкою або клейкою стрічкою. При цьому обидві ріжучі кромки надійно огороджені, тому ваші пальці в абсолютній безпеці.

ГОЛОВКА ДЛЯ ЛЕЗА "2 В 1"
Головка леза може виконувати дві функції: різати та проколювати. Для проколювання (наприклад, картону і плівки) використовуються носики ножа зліва і справа від ріжучої кромки, а для пакувальної клейкої стрічки - куточки поверх головки леза.

ПРИХОВАНЕ РОЗТАШУВАННЯ ЛЕЗА
Область доступу до леза становить лише 4 мм, тому лезо максимально огороджене. Воно не зашкодить вашим пальцям, але оптимально розріже найрізноманітніші матеріали. Товар, що знаходиться під упаковкою, залишиться неушкодженим.

ПЛОСКИЙ, АЛЕ МІЦНИЙ
Рукоятка і глибина захоплення відрізняються дуже малими розмірами - лише 1,5 мм. Перевага: менше зусиль під час різання. Проте ніж дуже міцний завдяки використанню леза товщиною 0,5 мм і високоякісного пластику.

З ЛЕГКІСТЮ
Легкий ніж SECUMAX 145 майже невагомий для користувача. Крім того, у нього тонке (4 мм) руків'я з ергономічно закругленими формами. Також ергономічно: борозенки, що перешкоджають зісковзуванню, служать природною опорою для великого пальця.

ХОРОШІ НАПРЯМНІ
Радимо під час різання картону тримати ніж під кутом для полегшення роботи! Тому напрямні площини невипадково розташовані спереду біля рукоятки, вони спрощують процес різання за рахунок нахилу під правильним кутом.
Смотрите также
Click to order