UNAFORT - офіційний представник MARTOR в Україні

SECUMAX OPTICUT

MARTOR
437
1160,00
грн.
Номер замовлення 437
Одиниця упаковки 1 на плоскій картонній упаковці
для магазинів самообслуговування
(5 ножів у картонній пакувальній коробці)
Розмір (Д x Ш x В) 112 x 19 x 84.5 мм
Вага продукту 74 g
Глибина різу 7,3 мм
Основний матеріал Склопластик
Сертифікат S 60077225


Вам потрібен ніж для плівки та пінопласту, який без зусиль буде розрізати навіть дуже тверді та міцні плівки? І якого не злякає навіть неслухняний пінопласт? У цьому випадку SECUMAX OPTICUT - оптимальне рішення. Завдяки металевій ковзній лапці з тефлоновим покриттям він не тільки має високу зносостійкість, а й легко проводиться по основі. Дуже добре підходить для різання з натиском.

ЕРГОНОМІЧНА РОБОТА
Це можливо з SECUMAX OPTICUT. Руці буде приємно твердо тримати рукоятку, а для великого пальця передбачена спеціальна увігнутість спереду на корпусі. Ковзне різання з найвищим рівнем зручності.

ЧИСТИЙ РОЗРІЗ
Вбудована притискна скоба не допустить скупчення матеріалу під лезом, будь то плівка або пінопласт. При цьому скоба забезпечує безпечну відстань до руки.

ПІДВИЩЕНА МІЦНІСТЬ
Коли є металева ковзна лапка з тефлоновим покриттям, тримати ріжучий інструмент не складе труднощів. При цьому конструкція рукоятки і кріплення до неї ніжки виконані таким чином, що цей інструмент прослужить вам довго.

ПРОСТА ЗАМІНА ЛЕЗА
Натиснувши за допомогою важеля на кнопку для заміни леза, можна витягнути з руків'я ковзну лапку з вбудованим лезом. Тепер замініть, знову натисніть на кнопку, засуньте назад лапку, готово!

ЛЕЗО 4-КРАТНОГО КОРИСТУВАННЯ
Доти, доки доведеться нарешті поміняти лезо, його можна кілька разів повернути й перевернути, вчетверо збільшивши термін служби. Для вас - практично, для вашого підприємства - вигідно.
Смотрите также
Click to order