UNAFORT - офіційний представник MARTOR в Україні

SECUMAX 320

MARTOR
32000110
460,00
грн.
720,00
грн.
Номер замовлення 32000110
Одиниця пакування 1 в окремій коробці
(10 ножів у картонній пакувальній коробці)
Розмір (Д x Ш x В) 158 x 13 x 56 мм
Вага продукту 47,4 g
Глибина різу 4 мм
Основний матеріал Склопластик
Сертифікат GS 603646-6680-55094-2018/1


Ніж SECUMAX COMBI завжди вважався найкращим у своєму класі - до появи свого законного наступника. Новий ніж SECUMAX 320 з першого погляду підкорює незвичайним дизайном. Почавши працювати з ним, ви зможете оцінити й інші його переваги, наприклад поліпшену порівняно з попередньою моделлю ергономіку або інноваційний спосіб заміни леза. А як щодо "максимальної безпеки"? Безпека роботи завжди була відмінною рисою ножів COMBI-DNA - вона актуальна і зараз.

БЕЗПЕКА НАСАМПЕРЕД
Приховане розташування леза і закруглений кінчик ножа надійно захищають вас і ваш товар. Крім того, ми значно зміцнили ріжучу головку для вирішення найважчих завдань.

ЛЕГКА ЗАМІНА ЛЕЗА
Ще одна перевага для простоти поводження та безпеки - інноваційна заміна леза. Змінну головку леза треба витягнути вгору, потім підняти кришку. Ви одразу побачите лезо чотириразового користування.

ІДЕАЛЬНА ЕРГОНОМІКА
Відчули різницю? Нова форма ручки з покриттям Soft-Grip легко встановлюється в потрібному місці. Зручно для руки та зап'ястя - заздалегідь налаштований кут різу, що допомагає на початку роботи та під час різання.

ОПТИМАЛЬНА ЗОНА ЛЕЗА
Лише два приклади: канал різу тепер має таку форму, щоб безпечний ніж ще швидше відсував убік щойно відрізаний матеріал, і тепер легше виконувати косі різи. Перевага: робота з меншими трудовитратами.

ДВІ ГЛИБИНИ РІЗУ
Різак для клейкої стрічки встановлюється на глибину різу між 5 і 3,5 мм - для кращого захисту товарів. Потрібно відкрити рукоятку, повернути різак - і готово. Працювати з ним так само просто. Досить вставити клейку стрічку, і можна починати.
Смотрите также
Click to order