UNAFORT - офіційний представник MARTOR в Україні

SECUMAX POLYCUT

MARTOR
08500012
108,00
грн.
Номер замовлення 08500012
Одиниця упаковки 10 у коробці (без упаковки)
Розмір (Д x Ш x В) 76.1 x 3 x 45.1 мм
Вага продукту 6,6 g
Глибина різу 3 мм
Основний матеріал Склопластик
Сертифікат GS 603847-6480-55094-2018

SECUMAX POLYCUT належить до компактних і швидких одноразових пластикових ножів. При всій своїй універсальності він займає особливе місце. Завдяки більшому зазору між лезом і пластиковим корпусом він здатний різати кілька шарів тонкого матеріалу. Довгий гострий ніс ножа легко розкриває конверти для листів, проникає між паперовими полотнами і шарами плівки. Завдяки малій товщині він легко проходить у вузьких місцях.

ВСЕ ЗАХИЩЕНО
Високоякісне лезо надійно зафіксоване між носиком і рукояткою. Ви ріжете тільки те, що дійсно має бути розрізано. Товар небезпеки не наражається.

ВИНЯТКОВА ЯКІСТЬ
SECUMAX POLYCUT - це одноразовий ніж. Якщо вам або вашим співробітникам не потрібно міняти лезо, то і торкатися до нього немає необхідності. Додатковий фактор безпеки

ДОВГИЙ ГОСТРИЙ НОСИК
Навіщо ножу SECUMAX POLYCUT подовжений і загострений носик? Тому що так ви зможете найкраще спрямовувати його в обмеженому просторі. Крім того, матеріал, що розрізається, надійніше підводиться під лезо.

ДЛЯ ПРАВШІВ І ЛІВШІВ
Ніж SECUMAX POLYCUT компактний, легкий і зручний. Настільки зручний, що вам не захочеться зупиняти роботу. При цьому не має жодного значення, чи працюєте ви правою або лівою рукою. Цей ріжучий інструмент однаково зручний для обох рук.

ЗРУЧНЕ РОЗМІЩЕННЯ
Втратити ніж SECUMAX POLYCUT вам буде не так-то легко. Безпечний ніж забезпечений петлею, тому його легко закріпити в потрібному місці!
Смотрите также
Click to order