UNAFORT - офіційний представник MARTOR в Україні

SECUMAX 564

MARTOR
720,00
грн.
Номер замовлення 564001
Одиниця упаковки 1 на плоскій картонній упаковці
для магазинів самообслуговування
(10 ножиць у картонній пакувальній коробці)
Розмір (Д x Ш x В) 218 x 12 x 82 мм
Вага продукту 93 g
Основний матеріал Нержавіюча сталь

Ножиці SECUMAX 564 вирізняються характерним вушком для великого пальця та подовженими ріжучими крайками, які ідеально виконують функцію опорної поверхні. Безпечні ножиці не тільки забезпечують повний контроль під час роботи, а й дають змогу розрізати картон, папір, плівку, тканину та багато чого іншого всього за кілька рухів. Максимальну безпеку забезпечують спеціальне заточування ріжучих крайок і закруглені кінчики.

ГОСТРІ, АЛЕ БЕЗПЕЧНІ
Подивіться на ріжучі кромки уважніше. Помітили дещо? Вони заточені не під гострим, а під прямим кутом. Тому ви самі ніколи не поріжетеся - вони ріжуть тільки призначений для цього матеріал.

НЕРЖАВІЮЧА СТАЛЬ
Металеві деталі виготовлені з нержавіючої сталі, тому ваші ножиці прослужать довго. У ділянці рукоятки метал укладений в оболонку зі склопластику. Ще один фактор, що гарантує довгий термін служби.

ПРИЄМНО ПРАЦЮВАТИ
"Вушка" - так експерти називають два отвори, які надійно утримують ваші пальці. Приємне на дотик м'яке покриття Soft-Grip з внутрішньої сторони додатково захищає від вислизання.

ПОДОВЖЕНІ РІЖУЧІ КРОМКИ
Швидко і під контролем: так працює SECUMAX 564. Швидко, тому що ріжучі кромки довгі. Під контролем, тому що ви можете використовувати їх як опору по всій довжині - від кінчика до отвору під палець.

МІЦНЕ З'ЄДНАННЯ
Невід'ємна властивість високоякісних ножиць: обидві половинки ножиць у середині утримуються справжнім гвинтом. Так забезпечується міцність з'єднання і довгий термін служби.
Смотрите также
Click to order